Jezelf ontwikkelen


Persoonlijke groei

Voel je dat je te vaak over je eigen grenzen gaat? Vind je het lastig eigen grenzen goed te herkennen? Burnout of dreiging overbelast te raken? Of merk je dat je ontvreden bent over je huidige werkplek of functie en voel je dat er meer in je zit? Wil je ontdekken welke mogelijkheden bij jou passen? Groeien in je timemanagement en planning effectiever maken? Samen met Van Dijk Advies gaan we samen op zoek naar de gewenste richting en ga jij stappen maken. Investeer in persoonlijke groei door coaching en begeleiding!

Je team ontwikkelen


Teamontwikkeling

Zo moeilijk als het functioneren van een team soms kan zijn, zo mooi en voldoening gevend is het als het team goed functionereert! Groei daarom in onderling werkplezier, effectiviteit en onderling begrip. Leer elkaar(s sterke kanten) beter kennen, leer elkaars onderlinge verschillen waarderen en leer teamconflicten op te lossen. Maatwerk in teamtraining en teamcoaching bij Van Dijk Advies is dan een mooie optie voor jou en je team!.

Je leiderschap ontwikkelen

Leiderschapsontwikkeling

Wie ben ik als leider, wat is mijn stijl van leiding geven? Ervaar je bepaalde beperkingen in je vaardigheden als leider of leidinggevende? Merk je twijfels bij jezelf, merk je onzekerheden in je leiderschap? Naast het ontdekken van je stijl en kwaliteiten van jouw leiderschap ga je opzoek naar jouw drijfveren. Verstevig je persoonlijke eigenschappen en vaardigheden. Leer oplossingsgericht te werken, gericht op bevorderen van de relatie met je medewerkers waarbij je op gepaste wijze gelijkwaardigheid toont.

Assessments


Ontwikkel-, loopbaan-, selectie-assessment?

Naast het inzetten van uw leiderschapskwaliteiten, vaardigheden en talenten, kunt u ook kiezen een assessment in te zetten. Met dit instrument kunt u beter onderbouwd en gericht uw medewerker ondersteunen. Het assessment bestaat uit een intake/interview en testonderzoek met verslaglegging.